Welkom bij Knops Hoveniers

Allround hovenier

Knops Hoveniers in Lelystad biedt een totaalpakket voor het vernieuwen van uw tuin, onderhoud van bedrijventerreinen en/of tuinonderhoud: van kleine tuinen tot bedrijfsterreinen, van nostalgische tot moderne tuinen, inclusief bijkomende werkzaamheden zoals bestrating, vlonders en schuttingen. Alles is mogelijk, of het nu gaat om de vernieuwing van een tuin of om een onderhoudscontract voor een bedrijventerrein op maat. Als ervaren hovenier maken wij van uw tuin een plaatje en zorgen we dat uw bedrijfsterrein er altijd goed uitziet. Een van de specialisaties van Knops Hoveniers is het onderhoud van tuinen van particulieren, kappen van bomen en snoeiwerk.

Wij voeren regelmatig het onderhoud uit voor o.a:
- uitvaartbranches
- zorginstellingen
- recreatie 
- kinderopvang / dagverblijven

Knops Hoveniers werkt in een straal van 50 kilometer rondom Lelystad, bv. ook in plaatsen als Almere, Kampen, Ermelo en Dronten. 

Een mooi bedrijventerrein voor een scherpe prijs

Ons doel is gewoon goed onderhoud voor een scherpe prijs! Met onze vakkennis en ervaring en door het gebruik van goede materialen staat Knops Hoveniers voor kwaliteit. Wij bespreken eerst uw wensen voor het onderhoud of de vernieuwing van uw bedrijventerrein.
Daarbij denken wij graag met u mee over de beste oplossingen binnen uw budget. Wij bieden vakwerk voor scherpe prijzen en met onze seizoenskaarten bent u altijd voordelig uit. En voor ons is de klus pas af als uw tuin tiptop in orde is en als u tevreden bent.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan.